torstai 1. huhtikuuta 2010

KARMEA TOTUUS PALJASTUU !

Pitkään olin sitä mieltä, että pitäisin tämän totuuden hautaan asti etten vaan murentaisi Tour De Tampereen sankareiden, Sedän ja Joukon, psyykettä.

Joku tietysti päättelee, että omaa pettymystään se Kunkku nyt purkaa. Ei jaksanu hiihtää edes Tourin lyhennettyä versiota läpi - hitto mikä luuseri!

Mun kannalta yrityksessä oli mukavaa se, että uutena Randonneerookie-ehdokkaana Pervo-Arvo uskaltautui mukaan. Erityisesti mulla, mutta luulen että kaikilla oli tosi hauskaa seurata tämän tulokkaan suksisekoiluja ymym. Kova jätkä on, jos joskus vielä uskaltautuu uudestaan matkaan;)

Ennen kuin uskalsin paljastaa oheisen kaiken puhuvan totuuden, lähetin oheisen träkin aitouden varmistettavaksi Garmiinin pääkonttoriin. Vastaus oli B-näytteenkin tutkimisen jälkeen tyly: träkki pitää paikkansa +- 2 m tarkkuudella koko pitkän päivän aikana.

KARMEA TOTUUS ON SIIS: Kukaan ei kiertänyt läpi kaikkien aikojen ensimmäistä Tour De Tamperetta - ei kukaan. Homma lähentelee jo Miedon Lake Placidin tappiota tai Carlos Saintsin MM-tittelin menetystä 100 metriä ennen viimeisen kisan maalia!!!

Ihmeellisintä tässä sääliäkin herättävässä tapauksessa on mielestäni tuo loppumetreillä Pyynikin ylityksen yhteydessä tapahtunut "kaikkien pummien äiti". Setä, tuo arvostamani suunnistaja- roolimalli, on kokenut täydellisen blackoutin. Ensin 45 asteen suunnastusvirhe selkeästä auringonlaskusta!!! ja vieläkin selkeämmästä Pyynikin harjun korkeusprofiilista ja sit hätäännyksissä tehdyt korjausyritykset ovat johtaneet lopputulemaan, jossa poijaat hiihtää Pyynikkiä 180 astetta väärään suuntaa alamäkeä kohti Pyhäjärveä

Liekö väsymys vai mikä ollut syynä, mutta träkin mukaan pallo on ollut ihan v..tu totaalisen hukassa viimesen tunnin aikana. Mä jouduin tästä kärsimään istumalla autossa Särkäniemessä oottamassa näitä sekopoltseja;) Kaikki tää siitä huolimatta, että olin antanut selkeät ohjeet edellisessä huoltopisteessä Pirkkalaistorilla, jolloin mukana oli vielä kolmantena keskeyttämiseen alentunut mukakestävyysihmekauppila.

Tourin "ympyrän sulkeutuminen" oli siis kiinni tarkalleen 178 metrin pätkästä! Lopulta mä kuitenkin uskon, että nuo viime hetkellä seonneetkin ovat tyytyväisiä totuuden paljastuttua. Päästään ensi vuonna uuteen yritykseen samalta viivalta.

Tää oli nyt siis elämäni viidesplooki, kummasti vilahti kuukausi edellisestä. Selvyyden vuoksi voin rauhoitella kaikkia niitä tämän plookin lukemiseen aikaansa tuhlaavia, että punkkua on kyllä menny ihan entiseen malliin. Hiihtäminen romahti Pinsiön Tuisku-Randonneen jälkeisiin sivuvaikutuksiin siten, että käytännössä lopetin "liioittelupäiväkirjan" (= sedän nimitys mun harjoittelupäiväkirjalle!) pitämisen. Suksitut kilometrit on viimesen viiden viikon aikana katsottavissa kaikki Garmiinista => 142 km.

Eli v..tuiks meni tämäkin hyvin alkanu kausi, mutta siitä lisää seuraavassa hiihtokauden loppuyhteenveto plookissa.

Tää Albalin 2004 punkku on kyllä sairaan hyvää, onneks ostin kaks pottuu;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti